


ჩვენი ყურძენი
ვენახები განლაგებულია საქართველოს ერთ-ერთ საუკეთესო ღვინის მწარმოებელ მიკროზონაში, რომლის ფართობი რამდენიმე ჰექტარს აღწევს. ღვინის ქარხანა იყენებს მხოლოდ საკუთარ ყურძენს (ქისი, საფერავი, რქაწითელი, მწვანე), რომელიც საშუალებას გვაძლევს მკაცრად გავაკონტროლოთ ღვინის ხარისხი.

ჩვენი საცობები
სპეციალურად ჩვენი ღვინოებისათვის, პორტუგალიიდან ვუკვეთავთ ბრენდირებული საცობებს. მაღალი ხარისხის მასალა საშუალებას გვაძლევს ღვინის გემო უცვლელი დარჩეს მრავალი წლის მანძილზე

ჩვენი ქვევრები
ამჟამად სარდაფში ფუნქციონირებს 9 ქვევრი, რომლის მოცულობა 70-დან 2,200 ლიტრამდეა. ქვევრის ღვინოებს განსაკუთრებული გემოვნება აქვთ, სხეულისთვის სასარგებლო თვისებები და არ საჭიროებს ქიმიურ მკურნალობას.

ჩვენი ტექნოლოგია
ყურძნის წვენი არ ცალკევდება ქერქისქგან ან თუნდაც პატარა ღეროებისგან. ისინი ერთად იწურება და ასე რჩება ერთიანად, სანამ საბოლოოდ არ გაიფილტრება მზა პროდუქტი. ზუსტად ასეთი ძველ-კახეთური მეთოდი აძლევს ღვინოს განსაკუთრებულ გემოს.